RAAB KARCHER ALGEMEEN

RAAB KARCHER ALGEMEEN

OP RAAB KARCHER KUN JE ALTIJD BOUWEN

EEN HUIS BOUWEN, DAT DOE JE WAARSCHIJNLIJK MAAR EENS IN JE LEVEN. OOK EEN VERBOUWING OF RENOVATIE IS EEN GROOT PROJECT WAARMEE VEEL MENSEN WEINIG ERVARING HEBBEN. DAAROM IS HET BELANGRIJK OM GOED VAN START TE GAAN EN KRITISCH TE KIJKEN NAAR ADVISEURS EN LEVERANCIERS.

e kennis en ervaring van Raab Karcher blijken telkens weer van grote waarde voor wie een droomhuis wil realiseren. Wij weten wat telt in het hele proces en de keuzes voor de bouwmaterialen en producten die van jouw huis je droomhuis kunnen maken. Ook deze tiende editie van ons Woonmagazine is bedoeld als inspiratiebron voor bouwend en verbouwend Nederland.

PRAKTISCHE ERVARING
Raab Karcher heeft alles in huis voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. We onderscheiden ons bovenal door de kennis en ervaring die daarmee gepaard gaat. Het complete assortiment is het resultaat van onze voortdurende selectie en zoektocht naar de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Onze praktische ervaring maakt daarbij het verschil. We weten wat belangrijk is en we kijken nadrukkelijk naar innovaties die echt waarde toevoegen en mens en milieu vooropstellen.

ZIEN EN VOELEN
Als de eerste beslissingen zijn genomen en je daad- werkelijk gaat bouwen of verbouwen, is het tijd voor een bezoek aan Raab Karcher. Er is altijd wel een vestiging in de buurt. In onze bouwshops kun je alle producten, waaronder veel ruwbouwartikelen, zien en voelen: onmisbaar voor je volgende beslissingen. Er is ook altijd iemand die tijd heeft om je vragen te beantwoorden en te helpen om de juiste keuzes te maken.

SNELHEID, SERVICE EN GEMAK
Raab Karcher staat voor snelheid, service en gemak. In onze showrooms vind je specialisten op gebieden als badkamers, keukens en sanitair. Zij helpen je graag met de details van inrichting, uitstraling, duurzaamheid en gebruiksgemak. Samen komen we tot een goede vertaling van jouw persoonlijke woonwensen naar de beste producten. Voor elke bouwshop geldt: als een product niet op voorraad is, volgt levering binnen een paar dagen. Je bestelling kan in de winkel worden afgehaald, maar ook thuis of op de bouw- plaats worden afgeleverd.

KENNIS EN INZICHT
Volgens algemeen directeur Bernard Wessel ligt de kracht van Raab Karcher in het grote inzicht in de uitdagingen van huizen bouwen en verbouwen. “Wij kunnen mensen helemaal ontzorgen, want we weten precies waarmee ze te maken krijgen. Mensen met serieuze bouw- of renovatieplannen weten vaak al wat ze willen voordat ze bij ons komen, maar ook voor inspiratie of een eerste oriëntatie lopen ze gemakkelijk bij ons binnen. Wij kunnen zichtbaar maken wat telt, want we beschikken over alle technische kennis en informatie over producten en hun toepassing.”

GROEIEND BEWUSTZIJN
Nog niet zo lang geleden was duurzaamheid bij bouwen en verbouwen een ondergeschoven kindje. Veel bouwprofessionals en fabrikanten van bouw- materialen zagen dit onderwerp als iets voor de lange termijn, of gewoon een nieuwe manier om de milieu- bewuste consument aan te spreken. Raab Karcher ziet het anders en heeft het voortouw genomen. Ons initiatief is uitgegroeid tot Greenworks, het uitge- breide assortiment van producten die zijn getoetst op duurzame eigenschappen en de mate van wooncom- fort die ze opleveren.

DUIDELIJKE INFORMATIE
Bernard Wessel: “Het bewustzijn groeit dat we alle- maal een bijdrage kunnen leveren, en dat individuele keuzes ertoe doen. Steeds meer mensen willen weten wat ze precies kopen en hoe het is gemaakt. Tot voor kort zag je dan al snel door de bomen het bos niet meer. Wij brengen alles samen in totaal- oplossingen en duidelijke informatie. Greenworks is in een paar jaar hét duurzaamheidslabel in de bouw geworden, en maakt het gemakkelijk om bewust te kiezen voor duurzaam, comfortabel én betaalbaar.”