2020-villeroy

De ViClean-I 100 van Villeroy & Boch

Een innovatieve douche-wc met een revolutionair design. De natuurlijkste vorm van hygiëne en frisheid. Water is het toppunt van welzijn. Ervaar de zachte reiniging met warm water en geniet van het prettige gevoel alsof je net onder de douche vandaan komt.

Revolutionair design
Zoekt u een douche-wc die past bij uw inrichtingsstijl en niet als zodanig opvalt in uw badkamer? Voor het eerst is de gehele techniek niet in de zitting maar in het keramiek geïntegreerd. Daardoor kan de closetzitting strak worden vormgegeven en is de douche-wc van buiten niet meer als zodanig te herkennen. Maak nu kennis met de eerste douche-wc die er uitziet als een normale wc en die u verrast met zijn bijzondere, ingetogen design.

HarmonicWave douchetechnologie
De innovatieve HarmonicWave-douchestraal beweegt in een zij¬waartse golfbeweging zachtjes heen en weer en biedt u aangename hygiëne en vitaliserende frisheid. Van de keuze van uw favoriete douchestraal tot en met de instelling van de gewenste temperatuur – uw douche-wc is heel eenvoudig te bedienen via de afstandstandbediening of app. Een lady- en zitvlakdouche biedt extra comfort. Via uw gebruikersprofiel is één druk op de knop al voldoende om te kunnen genieten van een prettig schoon gevoel. Waar wacht u nog op?

Optimale hygiëne
Innovatieve materialen en technologieën zorgen ervoor dat de ViClean-I 100 hygiënisch schoon blijft. De verzonken geïntegreerde douchesproeier is van buiten beschermd tegen verontreiniging en reinigt zichzelf voor en na elk gebruik. De DirectFlush-technologie zorgt ervoor dat het spoelrandloze closet tot bovenaan wordt schoongespoeld. Dankzij het gladde, vuilafstotende CeramicPlus-oppervlak kan de ViClean-I 100 bovendien snel en eenvoudig worden schoongemaakt.

Ervaar perfecte kwaliteit en nauwkeurige afwerking in elk detail.

Voor meer informatie www.villeroy-boch.com.nl/