2020-VB-TEGELS

Trendy tegelconcepten vol innovatieve ideeën en inspiratie

De firma V&B Fliesen GmbH is met het merk Villeroy & Boch een van de toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige wand- en vloertegels. Op diverse locaties, waaronder Merzig worden van hoogwaardige materialen doordachte premium assortimenten van aardewerk, geglazuurd steengoed en ongeglazuurd en geglazuurd vilbostone porcellanato voor badkamer, wonen en architectuur gemaakt.

Onder het motto “Loving & Living Tiles” is het merk Villeroy & Boch modern en emotief goed gepositioneerd: De trendy tegelconcepten zorgen met hun grote aantal innovatieve designs, decoraties, formaten en kleuren voor bezieling en inspiratie voor het vormgeven van ruimten – ruimten waar je van houdt en waarin je je prettig voelt – nu en in de toekomst.

Met sprekende kleur- en formaatconcepten voor de moderne architectuur, systeemseries voor de projectbouw en elementen voor de zwembadbouw is de firma Villeroy & Boch Tegels daarnaast al jarenlang een betrouwbaar adres voor architecten en ontwerpers overal ter wereld. Want het assortiment biedt hen met zijn modulaire opzet en tijdloos-moderne design tal van creatieve mogelijkheden en voldoet dankzij een ressourcebesparende en energiezuinige productie en de duurzaamheid van keramiek aan alle duurzaamheidseisen – zoals onder meer blijkt uit het EMAS milieulabel van de Europese Unie.

Een bijzondere service biedt Villeroy & Boch Tegels met de “Artefactuur”: van idee en ontwerp tot en met de complete realisatie begeleiden tegeldeskundigen elke klant individueel bij de ontwikkeling van eigen keramische unicaten. Daarbij gebruiken ze hoogwaardige technieken die variëren van handgemaakt mozaïek tot en met innovatieve oppervlaktevormgeving d.m.v. digitaaldruk.

Voor meer informatie: https://www.villeroy-boch.nl/producten/tegels.html