2020-skantrae

Aan alles gedacht
Skantrae is een Nederlands bedrijf en bestaat al bijna 40 jaar. We zijn gespecialiseerd in deuren en bekend van de Deuren, Accessoires en services. Vanaf heden is daar het Skantrae schuifdeuren assortiment aan toegevoegd. Een kasten op maat assortiment waarmee de perfecte combinatie gemaakt kan worden met de Skantrae binnendeuren. Net zoals bij onze deuren, worden ook onze kasten gemaakt met passie en vakmanschap. We hebben de ambitie om de beste te zijn en te blijven in design, kwaliteit en service.

De bekendste deurenseries zijn binnen dit assortiment vertaald naar bijpassende schuifkastdeuren. Het Skantrae kasten op maat assortiment bestaat uit: 

1. Accent
De binnendeuren uit de Accent serie van Skantrae behoren tot de meest verkochte paneeldeuren van Nederland. Dat is ook niet zo verwonderlijk met zo veel keus in deurmodellen en glas. Nu kun je deze binnendeuren combineren met bijpassende schuifkastdeuren. Echt voor elke ruimte in je huis, in elke stijl, hebben wij een passende oplossing.

2. Cottage
Voor een landelijke woonstijl is de Cottage schuifkastdeur een echte sfeermaker. Ze combineren schitterend met binnendeuren uit de Cottage serie van Skantrae.

3. Prestige
De schuifkastdeuren uit de serie Prestige hebben een rijke uitstraling door de royale profilering. De binnendeuren uit de Prestige serie van Skantrae combineren uitstekend met deze schuifkastdeuren.

4. Nano
Het subtiele lijnenspel van de schuifkastdeuren combineert heel goed met de Nano binnendeuren. Deze deuren zorgen voor een moderne uitstraling van je interieur.

5. SlimSeries
Met deze strak vormgegeven schuifkastdeuren met een aluminium omlijsting creëer je een modern en subtiel lijnenspel. Kies de bijpassende kleur deurvulling voor het perfecte plaatje. Prachtig om te combineren met de SlimSeries deuren van Skantrae.

6. Studio
De schuifkastdeuren uit de Studio serie combineren design en textuur. Ze hebben een zichtbare en tastbare structuur en een matte natuurlijke uitstraling. Het zijn stoere massieve deuren met een dikte van 28 mm.

Net zoals bij de deuren kunnen de kasten afgemaakt worden met bijpassende accessoires, zoals een garderobelift, een schoenenplank, een kooflijst of verlichting.

Ontwerp je eigen kast in 3D op je tablet, laptop of pc in onze kastenconfigurator. Combineer planken, lades, garderobestangen, schoenenplank en accessoires. Speel met kleuren en decoren tot je jouw ideale kast gevonden hebt.

Voor meer informatie www.skantrae.com