2020-siemens

Benadruk het buitengewone van het alledaagse: studioLine van Siemens

Het studioLine assortiment van Siemens spreekt tot de verbeelding met zijn fascinerende design en unieke prestaties. studioLine is een premium serie, en staat voor het beste wat Siemens te bieden heeft op het gebied van inbouwapparatuur. De apparaten zijn ontwikkeld voor iedereen die het gewone niet goed genoeg vindt, en op zoek is naar het buitengewone in het leven.

Perfect design bestaat: blackSteel
Hoogwaardige materialen zorgen voor een gestroomlijnd uiterlijk. De studioLine ovens zijn afgewerkt met blackSteel; een donkere versie van geborsteld RVS. Daarnaast zijn de ovens voorzien van een roestvrijstalen draaiknop en extra donkere ovendeur. De verschillende elementen zijn perfect op elkaar afgestemd en vormen samen een elegant en minimalistisch geheel.

Altijd en overal in contact met uw oven dankzij Home Connect
Alle studioLine ovens met een TFT-Touchdisplay zijn voorzien van Home Connect. Met behulp van Home Connect is het mogelijk om waar en wanneer u maar wilt uw apparatuur te bedienen middels een app op de smartphone of tablet. Selecteer eenvoudig uw favoriete gerecht, zet de oven aan en stuur de juiste instellingen er rechtstreeks naartoe – zonder een voet in de keuken te zetten.

Koken als een professional dankzij de sous-vide functie
Met de nieuwe sous-vide functie op de stoomovens gaart u vacuüm verpakte ingrediënten langzaam op lage temperatuur. Etenswaren behouden bij deze unieke bereidingswijze alle vitaminen en mineralen, met een uitmuntende smaakbeleving als resultaat. Ideaal om te combineren met de vacumeerlade waarmee u ingrediënten of gerechten eenvoudig vacuüm verpakt.

Bezoek voor meer informatie over Siemens studioLine www.thefuturemovingin.nl