2020-selsiuz

De Selsiuz kokendwaterkraan past bij jou

Een kokendwaterkraan kan niet meer in de keuken ontbreken. Het is niet alleen handig meer ook mooi! En met de drie verschillende modellen maar liefst vijf kleuren (Chrome, Inox, Gun Metal, Gold en Copper) is er altijd een Selsiuz die past bij jouw stijl, jouw keuken.

De voordelen van de Selsiuz
De Selsiuz is niet alleen makkelijk en heel erg mooi, maar ook nog eens waterbesparend – dus zuinig. En over de veiligheid hoef je je geen zorgen te maken!

Makkelijk & mooi
Met een kokendwaterkraan heb je altijd direct kokend water. Dat is handig bij het koken, om te desinfecteren of een kopje thee te maken! Maar de Selsiuz is niet alleen handig maar ook erg mooi. Er zijn verschillende modellen en kleuren. Zo vind je altijd de juiste kleur en het perfecte model voor jouw keuken.

Zuinig
De Selsiuz is waterbesparend. Je gebruikt immers precies de hoeveelheid water die je nodig hebt. Bovendien verbruikt de boiler bij stilstand nog geen 8 ct. per dag.

Veilig
De Selsiuz is ook veilig voor gezinnen met kleine kinderen. De uitloop wordt bij gebruik van kokend water niet heet dankzij de safetouchfunctie. En door de druk-draaibediening kan een kind kan geen kokend water tappen. Dankzij de rustige straal krijgt niemand hete spetters op zijn hand.

Eenvoudige installatie
De Selsiuz kan ook in de bestaande keuken geplaatst worden. Het kraangat heeft een standaard diameter van 35 mm en de 5l-boiler past in het keukenkastje onder de spoelbak. Je kunt de Selsiuz zelf installeren, maar je kunt het ook laten doen.

Ontdek de bijpassende spoelbakken
De Lanesto Urban spoelbakken maakt je keuken compleet. De Lanesto Urban spoelbakken Inox, Gun Metal, Gold en Copper matchen één op één met de gekleurde Selsiuz Steel kranen. Een unieke combinatie die jouw keuken een heel eigen gezicht geeft. De spoelbak kan, afhankelijk van het keukenblad, als vlakinbouw of onderbouw gemonteerd worden. Ook is er een bijpassend inzetbakje én bodemrekje verkrijgbaar.

Voor meer informatie www.selsiuz.com