2020-kellerkeukens

Vier stappen naar uw persoonlijke keuken

U wilt graag een mooie nieuwe keuken… maar wat u mooi vindt is persoonlijk en voor iedereen weer anders. Het is een optelsom van verschillende elementen, zoals uw basis woonstijl, uw favoriete trends, personal touch en uw budget. Denk eens na hoe deze elementen er voor u uitzien. De mix is voor iedereen anders. Het assortiment van Keller is zo samengesteld dat het altijd mogelijk is om binnen uw budget een persoonlijke droomkeuken te realiseren, zonder concessies te doen aan sfeer en uitstraling.

1. Basis woonstijl
Wat u mooi vindt hangt af van uw smaak en woonstijl. Houdt u van een modern, industrieel, klassiek of landelijk interieur? Bij Keller wordt onderscheid gemaakt tussen deze vier basis woonstijlen, maar vaak gaat het om een mix ervan.

2. Trends
Welke trends spreken u aan? Ze beïnvloeden wat u op dit moment leuk vindt. Trends inspireren ons om vanuit de basis woonstijl ons interieur net even een eigentijdse draai te geven.

3. Personal touch
Houdt u van koken, kunst, groen in huis of heeft u (kleine) kinderen? Dat bepaalt wat voor u belangrijk is in uw keuken. Keller vertaalt deze persoonlijke wensen naar een unieke keuken op maat waar met plezier in gekookt, gegeten en geleefd kan worden.

4. Budget
Los van het ideale plaatje dat u in uw hoofd heeft, heeft u te maken met een budget. Het moet immers ook financieel mogelijk zijn om uw persoonlijke droomkeuken te realiseren. Het assortiment van Keller omvat allerlei opties in modellen, materialen en afwerkingen die ervoor zorgen dat budget niet langer een belemmering is.

Heeft u een bepaalde keukenstijl in uw hoofd? Dan zijn er altijd meerdere materialen, goedkoper óf duurder, die daarbij passen zonder dat het ten koste gaat van de uitstraling van uw keuken. Uw keukenfronten uitvoeren in kunststof houtrepro’s in plaats van echt hout maakt uw keuken goedkoper, zonder dat deze zijn warme, natuurlijke uitstraling verliest. En heeft u toch liever een werkblad van composietsteen dan van natuursteen? Dat kan, maar dat kost iets meer.

Voor meer informatie:  https://www.kellerkeukens.nl/