CTA 2019

Voor een niet alledaagse dag, iedere dag: studioLine van Siemens.

Het studioLine assortiment van Siemens spreekt tot de verbeelding met zijn buitengewone design en unieke vormgeving. studioLine is het premium assortiment van Siemens en staat voor het beste wat Siemens te bieden heeft op het gebied van inbouwapparatuur. Het studioLine assortiment is ontwikkeld voor wie het gewone niet goed genoeg vindt en op zoek is naar het buitengewone in het leven. studioLine helpt uitdrukking te geven aan deze ambitie.

studioLine biedt innovatieve en opvallende producten die de kwaliteit van iedere kookomgeving opwaarderen. De ovens, kookplaten en design afzuigkappen overtuigen met de elegante blackSteel afwerking. En in combinatie met de nieuwe vacumeerlade staat de sous-vide functie garant voor een unieke smaakbeleving en een professioneel resultaat.

Klik hier voor meer informatie over de meerwaarde van het studioLine assortiment van Siemens.

Laat u inspireren voor uw persoonlijke keuken

Hoe ziet uw droomkeuken eruit? Bent u op zoek naar een strak, minimalistisch design of houdt u juist van een sfeervolle, landelijke uitstraling? Laat u inspireren in onze keukengalerij! U vindt een groot aantal keukens in verschillende stijlen, opstellingen en volgens de laatste trends. Bij elke keuken staan slimme tips over hoe u de keuken met kleuren en materialen uw personal touch geeft.

Bekijk bijvoorbeeld onze keuken Zuylen NCS structuurlak zwart. De fronten van houtfineer accentueren direct het romantische, landelijke karakter van de keuken en zijn geheel volgens de huidige trend afgewerkt in een zwarte structuurlak. Het donkere werkblad van composietsteen en de stoere fabriekslampen geven het landelijke design toch een industriële touch. En met persoonlijke items onder een glazen stolp is deze keuken écht persoonlijk gemaakt.

Bang dat u de hoofdprijs betaalt? Dat is niet nodig. Het assortiment van Keller is zo samengesteld dat het altijd mogelijk is om binnen uw budget uw persoonlijke droomkeuken te realiseren. Zonder concessies te doen aan sfeer en uitstraling.

Uw droomkeuken binnen uw budget
Heeft u uw droomkeuken al in gedachten? Dan biedt Keller altijd meerdere materialen, goedkoper óf duurder, die daarbij passen. Zo kunt u de gefineerde keukenfronten vervangen door realistische houtrepro’s. Daarmee brengt u het prijsniveau omlaag maar behoudt de keuken toch zijn oorspronkelijke, warme uitstraling. En heeft u liever een slijtvast werkblad van keramiek? Geen probleem, maar dat kost wel iets meer.

Keller heeft alles in huis om uw droomkeuken te realiseren. Klik hier voor meer keukeninspiratie

De ViClean-I 100 van Villeroy & Boch

Een innovatieve douche-wc met een revolutionair design. De natuurlijkste vorm van hygiëne en frisheid. Water is het toppunt van welzijn. Ervaar de zachte reiniging met warm water en geniet van het prettige gevoel alsof je net onder de douche vandaan komt.

Revolutionair design
Zoekt u een douche-wc die past bij uw inrichtingsstijl en niet als zodanig opvalt in uw badkamer? Voor het eerst is de gehele techniek niet in de zitting maar in het keramiek geïntegreerd. Daardoor kan de closetzitting strak worden vormgegeven en is de douche-wc van buiten niet meer als zodanig te herkennen. Maak nu kennis met de eerste douche-wc die er uitziet als een normale wc en die u verrast met zijn bijzondere, ingetogen design.

HarmonicWave douchetechnologie
De innovatieve HarmonicWave-douchestraal beweegt in een zij¬waartse golfbeweging zachtjes heen en weer en biedt u aangename hygiëne en vitaliserende frisheid. Van de keuze van uw favoriete douchestraal tot en met de instelling van de gewenste temperatuur – uw douche-wc is heel eenvoudig te bedienen via de afstandstandbediening of app. Een lady- en zitvlakdouche biedt extra comfort. Via uw gebruikersprofiel is één druk op de knop al voldoende om te kunnen genieten van een prettig schoon gevoel. Waar wacht u nog op?

Optimale hygiëne
Innovatieve materialen en technologieën zorgen ervoor dat de ViClean-I 100 hygiënisch schoon blijft. De verzonken geïntegreerde douchesproeier is van buiten beschermd tegen verontreiniging en reinigt zichzelf voor en na elk gebruik. De DirectFlush-technologie zorgt ervoor dat het spoelrandloze closet tot bovenaan wordt schoongespoeld. Dankzij het gladde, vuilafstotende CeramicPlus-oppervlak kan de ViClean-I 100 bovendien snel en eenvoudig worden schoongemaakt.

Ervaar perfecte kwaliteit en nauwkeurige afwerking in elk detail.

Voor meer informatie www.villeroy-boch.com

Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

De ATAG Hood-in-Hob, oftewel de inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, geeft een nieuwe dimensie aan keukenarchitectuur. Door de in de kookplaat geïntegreerde afzuiging is er geen vrijhangende afzuigkap nodig. Hierdoor krijg je vrij zicht in de keuken wat een ruimtelijke sfeer creëert.

Praktisch gebruik
In praktisch gebruik onderscheidt de kookplaat zich ook. De bediening voor de afzuiging en de vier kookzones hebben ieder een eigen touch slider waarmee het vermogen kan worden ingesteld.

Technische voordelen
– De motor wordt achter de plint aangebracht, waardoor er geen geluidsbron direct onder de kookplaat zit

– Flexibele inbouw mogelijkheden door de meegeleverde onderdelen
– Compacte onderbouw waardoor er ruimte overblijft voor lades
– Door de dubbele recirculatie unit komt de lucht met een lagere snelheid terug via de plint
– Lucht wordt door plint naar buiten geblazen, geen vochtige lucht in kast
– Recirculatie filters gemakkelijk te vervangen, je hoeft geen lade uit te nemen

Installatie
Met onze passie voor koken en design hebben wij een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging ontworpen welke naadloos kan aansluiten op uw werkblad. Daarnaast kan het toestel ook op standaard wijze worden geïnstalleerd (‘opbouw’).

Automatische Programma’s
Met drie automatische programma’s zorgen wij ervoor dat een kookzone altijd een constante en juiste temperatuur aanhoudt tijdens het koken, smelten of sudderen.

Eenvoudig instelbare bediening van de afzuiging
De bediening van het afzuigsysteem is centraal geplaatst en eenvoudig bereikbaar. U heeft keuze uit 4 verschillende vermogens en automatische of handmatige naloopstand. Wanneer de filters gereinigd moeten worden, krijgt u een melding middels de vetfilter en recirculatiefilter indicatie.

Flexibele Bridge Zones
Met onze flexibele Bridge Zones combineert u eenvoudig twee kookzones tot één groot kookoppervlak. Hierdoor kunt u grotere pannen gebruiken, maar natuurlijk ook de Teppan Yaki en grillplaat zijn hiervoor bestemd!

Dubbel effectief filter
De ATAG inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging heeft een twin filter systeem dat op efficiënte wijze de lucht dubbel zuivert door één filter. Wanneer het filter moet worden schoongemaakt, neemt u het eenvoudig eruit en plaatst u het in de vaatwasser.

Voor meer informatie www.atag.nl/hood-in-hob

Tilt vaat naar een hoger niveau

De vaatwasser in- en uitruimen is al geen plezier, daarom introduceert AEG ComfortLift®. De eerste vaatwasser ter wereld waarvan u het onderrek naar boven kunt verplaatsen. De glanzende vaat en kookgerei worden tot op een prettige werkhoogte gebracht. Zo kan iedereen efficiënter uitladen en nog effectiever de vaatwasser inruimen. Een vaatwasser die speciaal ontworpen is om het gemakkelijker te maken. En die door de toegepaste technologie bovendien tijd bespaart.

De baanbrekende ComfortLift®-vaatwassers combineren de allernieuwste technologie met bekroond ontwerp. Het unieke en innovatieve liftmechanisme dat het onderrek richting de gebruiker tilt, is erkend met een prestigieuze gouden iF Design Award en heeft tevens een gerespecteerde Red Dot Award in de wacht gesleept.

Ontdek de meest innovatieve vaatwasser op de markt en ervaar het gemak van AEG ComfortLift® waarmee bukken bij het in- en uitladen van de vaat voorgoed verleden tijd is.

Voor meer informatie www.aeg.nl/kitchen/dishwashing/dishwashers/

De Selsiuz kokendwaterkraan past bij jou

Een kokendwaterkraan kan niet meer in de keuken ontbreken. Het is niet alleen handig meer ook mooi! En met de drie verschillende modellen maar liefst vijf kleuren (Chrome, Inox, Gun Metal, Gold en Copper) is er altijd een Selsiuz die past bij jouw stijl, jouw keuken.

De voordelen van de Selsiuz
De Selsiuz is niet alleen makkelijk en heel erg mooi, maar ook nog eens waterbesparend – dus zuinig. En over de veiligheid hoef je je geen zorgen te maken!

Makkelijk & mooi
Met een kokendwaterkraan heb je altijd direct kokend water. Dat is handig bij het koken, om te desinfecteren of een kopje thee te maken! Maar de Selsiuz is niet alleen handig maar ook erg mooi. Er zijn verschillende modellen en kleuren. Zo vind je altijd de juiste kleur en het perfecte model voor jouw keuken.

Zuinig
De Selsiuz is waterbesparend. Je gebruikt immers precies de hoeveelheid water die je nodig hebt. Bovendien verbruikt de boiler bij stilstand nog geen 8 ct. per dag.

Veilig
De Selsiuz is ook veilig voor gezinnen met kleine kinderen. De uitloop wordt bij gebruik van kokend water niet heet dankzij de safetouchfunctie. En door de druk-draaibediening kan een kind kan geen kokend water tappen. Dankzij de rustige straal krijgt niemand hete spetters op zijn hand.

Eenvoudige installatie
De Selsiuz kan ook in de bestaande keuken geplaatst worden. Het kraangat heeft een standaard diameter van 35 mm en de 5l-boiler past in het keukenkastje onder de spoelbak. Je kunt de Selsiuz zelf installeren, maar je kunt het ook laten doen.

Ontdek de bijpassende spoelbakken
De Lanesto Urban spoelbakken maakt je keuken compleet. De Lanesto Urban spoelbakken Inox, Gun Metal, Gold en Copper matchen één op één met de gekleurde Selsiuz Steel kranen. Een unieke combinatie die jouw keuken een heel eigen gezicht geeft. De spoelbak kan, afhankelijk van het keukenblad, als vlakinbouw of onderbouw gemonteerd worden. Ook is er een bijpassend inzetbakje én bodemrekje verkrijgbaar.

Voor meer informatie www.selsiuz.com

ONTWERP MET DAGLICHT COMFORTABEL, VEILIG & GEZOND

JET BIK brengt daglicht overal binnen, met Europa’s grootste professionele assortiment van innovatieve, duurzame daglichtoplossingen. Oplossingen die feilloos matchen met plannen van architecten en bouwers en de belangen van gebouweigenaren. Met oog voor veiligheid en ieder detail. Gedreven door de wetenschap dat mensen zich prettiger voelen en beter presteren in een omgeving met voldoende daglicht en frisse lucht.

De beste daglichtoplossing is een uitkomst van de juiste optelsom 
Het kiezen van de juiste lichtkoepel vereist aandacht. Het is niet alleen de vorm; er zijn ook diverse technische aspecten die een rol spelen en de uiteindelijke keuze zullen bepalen. Aspecten die leiden tot een daglichtoplossing die comfortabel, veilig en gezond is.

Specificaties die enerzijds zijn vastgelegd in richtlijnen, normen en wetten, zoals energie-efficiënte, Inbraakwerend en brandveiligheid. Specificaties die anderzijds ontstaan door de persoonlijke situatie en wensen van bijvoorbeeld isolatiewaarde, zonwerend, geluidsreductie en stootbestendig.

Overkoepelende factoren zijn veilig wonen & werken, waarbij er ruime aandacht is voor ontwerp, comfort en duurzaamheid. Het JET BIK assortiment biedt ontwerpvrijheid en de ruimste design- en variatiemogelijkheden, die de belangrijke voordelen van daglicht benutten en ook tegemoet komen aan alle andere eisen en wensen. We worden ons steeds bewuster van de noodzaak om zuinig om te gaan met energie. Zowel gebouweigenaren als overheid streven naar het energieneutraal maken van huisvesting. Er worden belangrijke stappen gezet om dit te bereiken. De energieprestatie coëfficiënt (EPC) voor woningen is aangescherpt naar 0,4. De volgende stap is op komst BENG 2020.

Vanzelfsprekend voldoen de glazen lichtkoepels van JET BIK aan deze aangescherpte eis maar ook met de 5-wandige BIK Lichtkoepel in combinatie met geïsoleerde BIK Opstand voldoet u aan BENG 2020.

Al meer dan 60 jaar biedt JET BIK producten die voldoen aan de hoogste technische eisen. Daglichtoplossingen die maximale lichtopbrengst en een zeer hoge energie-efficiëntie combineren met een lange levensduur en lage onderhoudskosten.

De Glazen Lichtkoepels onderscheiden zich ten opzichte van andere dakvensters door het strakke ononderbroken glasoppervlak, wat een groots panoramazicht oplevert. Vlakglasproducten zijn dan ook goed toepasbaar in een woon- en werkomgeving met een strak design.

DRIVEN BY DAYLIGHT

Voor meer informatie https://www.jet-bik.nl/

Meer daglicht, frisse lucht én extra ruimte

De vergunningsvrije en onderhoudsvrije VELUX dakkapellen zorgen voor een leefbare zolder.

Een standaard dakkapel zorgt voor meer ruimte op zolder, maar neem helaas ook vaak veel daglicht weg. Niet als u kiest voor een dakkapel van VELUX! Wij bieden diverse mogelijkheden van onze dakkapel single tot onze dakkapel dakserre die allemaal zorgen voor meer daglicht, frisse lucht én extra ruimte.

Een VELUX dakkapel is zonder vergunning te plaatsen, waardoor aanzienlijk bespaard wordt in kosten en moeite. Bovendien zijn de dakkapellen in de meeste situaties, in één dag te plaatsen, is een kraan overbodig en zijn zorgen over onderhoud niet nodig.

De voordelen van een VELUX dakkapel
• Een VELUX dakkapel levert tot wel 3 keer meer daglicht dan een traditionele dakkapel. Optisch wordt uw kamer een stuk ruimer.
• De VELUX dakkapellen vallen in de categorie ‘dakraam’ en hoeven daardoor niet aan de vergunningseis voor een dakkapel te voldoen.
• De montage van een VELUX dakkapel kan al in één dag, zonder dat daar een kraan voor nodig is.

De soorten VELUX dakkapel
• Dakkapel
• Dakkapel serre
• Dakkapel op maat


www.velux.nl/dakkapel